Veel mensen zij vergeten dat zij als kind de drang hadden om zich expressief uit te drukken in woord, gebaar of beeld. Op volwassen leeftijd laten we ons makkelijk leiden door alle media in een sterk geautomatiseerde maatschappij waarbij we deze drang tot zelfexpressie ver achter ons laten, maar ...

Beeldende kunst is ONTSPANNING
Beeldende kunst stimuleert CREATIEF DENKEN
Beeldende kunst is INSPIRATIE
Beeldende kunst is COMMUNICATIE
 

Met al deze facetten heeft u in het dagelijkse leven ook te maken u bent er zich alleen niet zo bewust van. Heeft u al eens gedacht aan een 'CREATIEVE SURVIVAL' in een schildersatelier met alle bijbehorende materialen en begeleiding van een professionele docent/beeldend kunstenaar? Ik organiseer schilderworkshops in mijn atelier in Nederland of op locatie. De workshops worden voor u op maat gemaakt: u kunt hierbij denken aan teambuilding, een speciaal thema en/of puur ter ontspanning.Ook kinderen zijn van harte welkom! De minimale duur van een workshop is 2,5 uur maar kan uitgebouwd worden tot een hele dag inclusief lunch en/of diner.

Voor het ultieme schildergevoel organiseer ik ook workshops in de Provence (Zuid-Frankrijk). Deze workshops vinden plaats in de maanden mei, juni en september afhankelijk van de belangstelling. Bij de links staat een verwijzing naar de Bastide en kunt u alvast wat 'sfeer proeven'. Neemt u gerust contact met mij op via deze site voor meer informatie en/of reserveringen en al uw vragen en opmerkingen.